Moja szafa (pod wpływem zakupów z Martolinką, więcej z nią nie idę xD) jest wypełniona wsyzstkimi możliwymi kolorami noenowymi xD A po zakupach z mamą dołączyło do tego mnóstwo neo hipisowskich tunik i spódnic z Kappahl'a
A ja jestem zupełnie bezradna gdy mam kupić jakieś ciuchy . Może dlatego, że musze bardzo ograniczać swoje wydatki tzn. na ciuchy moge przeznaczyć miesięcznie 200 zł (wliczając w to buty, bieliznę itp.). Chodze po wyprzedażach, ale przeważnie są to rzeczy już "poprzebierane" i zazwyczaj kupuję coś co jet niedrogie ale z czego nie jestem zadowolona. Poza tym nie wiem w czym jest mi dobrze. Ogólnie moja szafa jest okropna, a codzienne frustracje co załozyć żeby dobrze wyglądać są dość przykre.
2 stówy to dla mnie marzenie. Ja raz w miesiącu kupuję sobie coś za ok. 100 zł. W tym miesiącu kupiłam sobie taką sukienkę. Ale już za chwilę nowy miesąc i znowu sobie coś kupię :)
Wysłany: 2010-03-02, 16:48
Za 200 zł można kupić bardzo ładne ciuchy, trzeba tylko wiedzieć gdzie się wybrac:) Czasmi warto pochodzić po sklepach i obadac ceny. Wiadomo że w galeriach handlowych tanich ciuchów sie nie znajdzie:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum