powrót do strony g_ównej Forum Joanny Brodzik

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Muzyka
Autor Wiadomość
pauli zg 

Wysłany: 2007-08-08, 14:11   

Ja równiez nie wyobrażam sobie życia bez muzyki.Dla mnie muzyka jest czyms wyjątkowym.NIe ograniczam się do słuchania jednego gatunku muzyki.Czasami mam ochotę posłuchać czegoś spokojnego np. jazzu albo soulu, a czasami czegos mocniejszego jak muzyka elektroniczna :!: Największym wzorem dla mnie do naśladowania jest słynna saxofonistka Candy Dulfer,w przyszlosci chcialabym grac tak jak ona. ;-)

Doma 

Wysłany: 2007-08-28, 13:59   

Fascynuje mnie muzyka lat 70, 80, czasy hippisów :-) Uwielbiam Janis Joplin :mrgreen:
W sumie to słucham bardzo różnorodnej muzyki, ale najbardziej preferuję rocka. Zdecydowanie nie lubię techna, hip-hopu, rapu itp. Z obecnych wokalistów na polskim rynku muzycznym szczerze podziwiam Ewelinę Flintę, o czym wszyscy wiedzą :lol: Bardzo lubię Myslovitz, Wilki, Hey, Happysad.
Każda piosenka ma w sobie coś magicznego i każdy potrafi dostrzec w niej coś innego, dlatego tak wiele zależy od gustów :-)

"W sile była moja słabość. W mojej słabości odnajdę siłę." - JB

Magdunia77m 
po prostu Magda :)

Wysłany: 2007-08-28, 15:09   

Heh... A ja będę się wydawać banalna jak to napiszę :P Słucham głównie popu czyli Gosię Andrzejewicz, Jojo albo Nelly Furtado. Ale nie gardze poezją śpiewaną taką jak piosenki Michała Bajora ;-) Oprócz tych wykonawców lubię piosenki które "z czymś mi się kojarzą"... Mogłabym słuchać wszystkiego, byle by mi coś grało, większych wymagań nie mam :)

Aniuta 
*; Ania ;*

Wysłany: 2007-09-03, 17:03   

Najbardziej lubię muzykę z "Magdy M." oczywiście ;-) A poza tym Edyta Bartosiewicz, Kasia Kowalska... taki lekki rock i ballady ;)

Magdunia77m 
po prostu Magda :)

Wysłany: 2007-09-03, 17:12   

Ostatnio kocham słuchać spokojnej muzyki, albo piosenki zespołu Feel. Przy okazji chciałam pogratulować chłopakom z Feel'a za 2 nagrody w Sopocie!!! :*

tecza 
Miastomania:D!

Wysłany: 2007-09-06, 00:58   

Dla mnie muzyka jest wazna,ale nie tak jak film:).Dlatego nie mam jakiegos konkretnego,ulubionego rodzaju,ktory notorycznie slucham.Lubie wszystko...no moze poza dance I disco polo.Mam wielki sentyment do polskiego rocku I wogole do polskiej muzyki,a to ze wzgledu na moja obecna sytacje.Uwielbiam muzyke lat 50. czyly rock'n'roll:D!Poza tym slucham wszystkiego,czyli rocku,hip-hopu,techna,jazzu itd. Ostatnio mam faze na Marie Peszek,Hey,Strachy na lachy,Stasia Soyke I wogole polska muzyke:)! Na koniec dodam,ze najbardziej to chyba lubie muzyke filmowa,a teraz jestem oczarowana soundtrack'iem z JBO:)! Polecam...

Marysia 
wrażliwa marzycielka

Wysłany: 2007-09-15, 21:18   

Magdunia77m napisał/a:
Ostatnio kocham słuchać spokojnej muzyki, albo piosenki zespołu Feel. Przy okazji chciałam pogratulować chłopakom z Feel'a za 2 nagrody w Sopocie!!! :*

A mi się feel nie podobał ..
Tak jak mówili - tkaie zimno biło od tego gościa, a jak dla mnie wokalista musi mieć coś co przyciąga. On tego nie miał - a ja wole posłuchać prawie tej samej piosenki w wykonaniu kogoś innego ;)

tecza - też uwielbiam muzyke filmową ;) Szczególnie musicalowa ;)
Ostatnio zasłuchuje się w 'Dreamgirls' ;) POLECAM!

Lanna 
Marta - KAJB

Wysłany: 2007-09-20, 10:28   

Rzeczywiście, muzyka towarzyszy Nam prawie codziennie i często właśnie muzyka przywołuje nasze wspomnienia . Uwielbiam piosenki które mi sie z czymś kojarzą, wtedy gatunek nie ma znaczenia. A gdy po prostu sobie coś puszczam to naogół są to składanki lub muzyka filmowa :)

Moniczka21 

Wysłany: 2007-11-12, 21:52   

UWIELBIAM PIOSENKI Z MAGDY M!!!ZWłASZCZA SEN EDYTY BARTOSIEWICZ:)

D.Justyśka 
I'm every woman

Wysłany: 2008-03-27, 19:21   

Natha napisał/a:
A piosenki Piotra Rubika są rewelacyjne..."Psalm dla Ciebie", "Niech mówią że to nie jest miłość" i inne

Rubika słucham od ponad 2 lat... Chodzę na koncerty itd...Jednak od prawie 5 lat, moim numerem 1 jest Dorota Jarema.. najlepsza jak dla mnie artystka w Polsce i do tego wspaniała kobieta, bo miałyśmy okazję się poznać...

Drugie miejsce zajmuje u mnie Joanna Słowińska. Jako jedyna spiewająca w Polsce techniką "głosu bialego"... Śpiewa folk i jazz..

Uwielbiam też słuchać wszystkich wykonawców(oryginalnych) "Tryptyku Świętokrzyskiego"...

Ulubione piosenki, to te, które śpiewają moje ulubione gwiazdy...

I ciągle przychodzą nowe...
Ostatnio:

"Callin you"; "i'm every woman" i "That's what friends are for"- Doroty Jaremy

"Kalina" i "Znak"- Joasi Słowińskiej

Oraz wszystkie pochodzące z "Tryptyku Świętokrzyskiego" Książek/Rubik

Karina1989 

Wysłany: 2008-07-18, 13:50   

Ja też lubię posłuchać piosenek Piotra Rubika ale moim ulubionym zespołem jest FEEL<3 :-)

D.Justyśka 
I'm every woman

Wysłany: 2008-09-01, 01:08   

Feel'a nie lubię... to nie ta muzyka... u mnie tylko JAREMA, JAREMA, JAREMA...

Karina1989 

Wysłany: 2008-09-14, 14:46   

A co to jest Jarema??

Odpowiedz do tematu